Aszalt szilvás húsgombócok
|
Elkészítés:Nagy tálban összekeverjük a húsokat a tojással, a zsemlemorzsával, a pisztáciával, a finomra vágott hagymával, a zúzott fokhagymával, a petrezselyemmel, a fûszerkeverékkel, és a kis kockákra vágott aszalt szilvával. 16 gombócot formázunk a masszából, lisztbe forgatjuk, és tapadásmentes edényben, forró olajban megpirítjuk. Felöntjük fél dl vízzel meg a borral, fakanállal folyamatosan forgatjuk a gombócokat, és kislángon folytatjuk a sütést. Tányérra adagoljuk, meghintjük petrezselyemmel, és tálaljuk. Hozzávalók:- 30-30 dkg darált sertés- és marhahús
Még több recept |
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.
-
OPEL ASTRA GÁr: 699.999 Ft -
VOLKSWAGEN SHARANÁr: 2.990.000 Ft -
OPEL ASTRA JÁr: 2.699.000 Ft -
MERCEDES-BENZ EÁr: 4.990.000 Ft -
RENAULT SCENICÁr: 518.000 Ft -
OPEL COMBOÁr: 1.670.000 Ft -
MERCEDES-BENZ EÁr: 1.270.000 Ft -
VOLKSWAGEN NEWÁr: 5.490.000 Ft -
OPEL CORSAÁr: 479.000 Ft -
PEUGEOT 206Ár: 899.000 Ft -
MERCEDES-BENZ 230Ár: 550.000 Ft -
TOYOTA AVENSISÁr: 2.700.000 Ft