Áfonyás bélszínragu flambírozva
|
Elkészítés:A forró olajban futtassuk meg a hagymát, szórjuk bele a kockákra vágott bélszínt, és magas tûzön pirítsuk tovább. Sózzuk, borsozzuk meg, majd amikor félig megpirult, adjuk hozzá az áfonyát, locsoljuk meg a borral, és pároljuk össze. Mielõtt levesszük a tûzrõl, szórjuk meg petrezselyemmel, keverjük össze, locsoljuk meg a brandyvel, és gyújtsuk meg (flambírozzuk). A körethez a megtisztított burgonyákat faragjuk hordó formájúra, majd sós vízben fõzzük meg, szûrjük le, és forgassuk össze a vajban megfuttatott petrezselyemmel. Tálaláskor a hordóburgonyát rendezzük tányérra, és halmozzuk mellé, a bélszínragut. Hozzávalók:- 70 dkg bélszín
Még több recept |
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.
-
BMW X5Ár: 3.050.000 Ft -
RENAULT CLIOÁr: 679.000 Ft -
FIAT MULTIPLAÁr: 799.000 Ft -
MAZDA 3Ár: 2.599.000 Ft -
FORD FOCUSÁr: 2.899.999 Ft -
KIA SPORTAGEÁr: 899.000 Ft -
KIA SOULÁr: 1.670.000 Ft -
PEUGEOT 308Ár: 3.399.000 Ft -
FIAT LINEAÁr: 1.599.900 Ft -
RENAULT ESPACEÁr: 689.000 Ft -
VOLKSWAGEN PASSATÁr: 3.399.999 Ft -
AUDI A3Ár: 5.490.000 Ft