Áfonyás õzmedalionok
|
Elkészítés:Futassuk meg a vajban az összezúzott borókát, majd pirítsuk benne a hússzeleteket, oldalanként 4-5 percig. Sózzuk, borsozzuk, és öntsük rá a bort. Amikor a bor elpárolgott, és a hús is puha, vegyük ki, és hagyjuk hûlni. A hús levéhez keverjük hozzá a dzsemet meg a tejszínt, és fõzzük sûrûre. Tálaláskor tegyünk a kenyerekre 2-2 szelet húst, öntsük rá a szószt, és tegyünk mellé ribizlit. Hozzávalók:- 80 dkg õzhús
Még több recept |
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.
-
LANCIA DELTAÁr: 2.600.000 Ft -
RENAULT KANGOOÁr: 399.000 Ft -
OPEL ASTRA JÁr: 2.799.000 Ft -
OPEL ASTRA GÁr: 699.999 Ft -
TOYOTA AVENSISÁr: 3.299.990 Ft -
OPEL INSIGNIAÁr: 3.599.000 Ft -
TRABANT 1.1Ár: 250.000 Ft -
MAZDA 5Ár: 1.499.000 Ft -
KIA SPORTAGEÁr: 899.000 Ft -
OPEL ASTRAÁr: 829.000 Ft -
RENAULT CLIOÁr: 679.000 Ft -
VOLVO V70Ár: 4.499.999 Ft