Csõben sült angolzeller
|
Elkészítés:Az angol zeller végeit vékonyan vágjuk le, szedjük száraira, és jól mossuk meg. A zöldséglevesben fõzzük roppanósra, szedjük ki, csepegessük le, és a kiolajozott tepsiben terítsük el. A sajtos gratin mártáshoz az olvasztott vajban futtassuk meg a lisztet, úgy hogy fehér maradjon, majd a tejet fokozatosan hozzáöntve fõzzük krémesre. Ha túl sûrû a mártás, a zeller fõzõlevébõl adjunk hozzá, hogy krémes állaga legyen. Szórjuk bele a reszelt sajt felét, sózzuk, borsozzuk meg, majd öntsük a tepsibe rakott zellerszárakra. Szórjuk rá a maradék sajtot, 200 °C-os sütõben süssük pirosra, és forrón kínáljuk. Hozzávalók:- 2 angol zeller
Még több recept |
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.
-
LANCIA DELTAÁr: 2.600.000 Ft -
RENAULT KANGOOÁr: 399.000 Ft -
OPEL ASTRA JÁr: 2.799.000 Ft -
OPEL ASTRA GÁr: 699.999 Ft -
TOYOTA AVENSISÁr: 3.299.990 Ft -
OPEL INSIGNIAÁr: 3.599.000 Ft -
TRABANT 1.1Ár: 250.000 Ft -
MAZDA 5Ár: 1.499.000 Ft -
KIA SPORTAGEÁr: 899.000 Ft -
OPEL ASTRAÁr: 829.000 Ft -
RENAULT CLIOÁr: 679.000 Ft -
VOLVO V70Ár: 4.499.999 Ft